Bredband via stadsnät

Vi levererar bredband via stadsnäteten till flera kommunder i Dalarna. I Mora, Orsa, Rättvik, Älvdalen, Särna/Idre, Malung/Sälen, Leksand, Rättvik, Gagnef och Säter kan du välja på hastigheter mellan 10 och 1000Mbit/s. Internet via stadsnät är helt enkelt den bästa Internettjänst ni kan ha tack vare dess prestanda och driftsäkerhet. Dessutom till en kostnad som understiger de flesta ADSL-abonnemang.
Läs mer om de olika abonnemangen här!

Online backup 

Vill du sova gott om natten? Vill du slippa tänka på att byta band för din säkerhetskopiering? Då har vi lösningen, med Daladatorer Online Backup Service skickar du filerna över Internet eller stadsnätet till våra backupservrar. Tjänsten finns för servrar eller enstaka PC.

Webhotell

Vi på Daladatorer erbjuder även plats för din hemsida på vårt webhotell och mailserver för din mail. Du kan få varierande utrymme och tjänster till din webtjänst, ta kontakt med oss för att få veta mer.

Hosted Exchange mailserver

Upptäck ny mobilitet med Exchange som mailserver! Vi har lösningen.

Med Daladatorer Hosted Exchange får ni möjligheten att skicka och ta emot e-post oavsett var ni befinner er. Ni får dessutom tillgång till mängder med finesser och funktioner. Och det bästa av allt, ni behöver inte investera eller underhålla en egen server. Låt oss sköta allt och ni kan ägna dyrbar tid åt er verksamhet!

Delad kalender - Exchange ger er möjligheten att boka in möten i gemensam kalender, även om ni befinner er utanför kontoret. Öka effektiviteten genom att ha översikt över allas inbokade möten och lätt hitta tider för möten som passar.

E-post i mobilen genom ActiveSync (push mail) gör det möjligt för er som användare att hela tiden vara uppdaterad. Skicka och ta emot e-post och boka möten vart ni än befinner er.

Delad adressbok - Dela kontaktinformation så som namn, adresser och e-postadresser med kollegor i ditt företag. Med delade adressböcker kommer inte viktiga kontaktuppgifter att förloras.

Outlook Web App - Även kallad OWA. Med en vilken internetansluten dator eller surfplatta som helst har ni tillgång till er e-post!.Outlook Web App har ett gränssnitt som liknar Outlook vilket gör den enkel att använda.

Backup tas dagligen av er data. Vi tar backup av både er e-postdata samt övrigt data som t.ex. kalender, adressböcker med mera.

Ett virusskydd och spamfilter filtrerar all e-post och skyddar er från skräppost och andra hot. Alla inkommande e-postmeddelanden tvättas innan de skickas vidare till ert Hosted Exchange-konto  

Webbverktyg

Vi har utvecklat ett verktyg för enkelt underhåll av dina websidor. Tillsammans med våra samarbetspartners inom grafisk design kan vi leverera en komplett hemsida.
Vi levererar även hemsida baserade på Wordpress.

Cleanmail

Har du tröttnat på spam (skräppost)? Önskar du att e-posten vore virusfri? Då har vi tjänsten för dig; Daladatorer Cleanmail.
Principen för denna tjänst är att vi på Daladatorer tar hand om all e-post och kör denna i vår "tvättmaskin". Sedan levereras den rena e-posten helt efter dina önskemål eller regler. Cleanmail filtrerar bort virus och SPAM.

Co-location

Placera din server i vårt serverhotell och låt oss ta hand och drift, övervakning och underhåll. I vårt serverhotell har du fördelarna att din server är ansluten till Internet via vår höghastighetsförbindelse. Istället för att själv införskaffa en Internetanslutning med hög kapacitet och publika IP-adresser kan du nyttja vår till en förmånlig månadskostnad.

Online server service (VPS)

Daladatorer Online Server Service är en tjänst som ger er tillgång till en serverfunktion med specificerad mängd diskutrymme, arbetsminne och processorkraft utan att ni behöver investera i och underhålla egen hårdvara. Tjänsten kan kompletteras med en bekväm underhållstjänst som innebär att vi tar ansvar för underhållet av serverns operativsystem. Vidare kan tjänsten kombineras med andra tjänster såsom helpdesk och driftavtal för IT-miljön hos er.
 

VPN Office Connect

Tjänsten VPN OC är en IP-kommunikationsstjänst som innebär att vi ansvarar för att en datakommunikationsförbindelse finns mellan era anslutningsadresser. Förbindelsen upprättas med hjälp av VPN-teknik, dvs. ett virtuellt privat nätverk över ett publikt nätverk (Internet). VPN-förbindelsen krypteras och säkerställs för att förhindra oönskad åtkomst av både innehållet i VPN-nätverk och ert lokala nätverk

 

 

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer