Affärssystem

Vi har lång erfarenhet inom området affärssystem.
- Börjar Ert nuvarande Affärssystem kännas för krångligt? För dyrt? För litet? För stort? Då har vi alternativen för Er.

Att välja affärssystem är en affärskritisk fråga. Upphandlingsprocessen är ofta lång och inköpsbeslut fattas på en hög nivå. Våra kunder är ofta tillväxtföretag som vill ha system som lätt kan anpassas till affärsprocesserna och förändrade affärskrav. Viktiga kriterier är en långsiktig och flexibel lösning med en stabil leverantör. Kunderna vill ha uppgraderbara system till låg ägandekostnad.

 

undefined

Sätt goda affärer i system.
Med Garp Affärssystem vänder vi oss till växande småföretag upp till medelstora företag. Garps kunder är verksamma framför allt inom handel och tillverkning. Vi har branschlösningar för exempelvis Textil/Konfektion, Järn/Bygg/Färg och Frukt/Grönt.
Garp är ett standardsystem med ett stort antal färdiga flöden. Värdesätter du att snabbt komma igång till en låg kostnad är Garp med andra ord ett bra val

Vi är auktoriserat Garp Center, och du kan med trygghet vända dig till oss för att få den bästa lösningen för dig och din organisation.

 www.garp.se

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer